Børnemøbler

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

DK | EN

Hansen Living børnemøbler

Forside - Børnemøbler

BØRNEMØBLER - Bord og stol til børn

Når børn leger og udvikler deres kompetencer, kræver det robust og kreativ indretning i børneværelset. Kunsten med legemøbler er at ramme en balance mellem godt, inspirerende design, der passer i en moderne bolig, og børnenes mulighed for at udleve og udvikle deres fantasi og leg. Børn eksperimenterer med tings anvendelse, og det kræver, at legetøj og møbler er solide, og kan tåle lidt af hvert.

Med vores børnemøbler har vi skabt netop det: smukke, robuste og bæredygtige børnemøbler i rolige farver, der kan tåle at blive brugt af børn i alle aldre til både at sidde ved, kravle på og lege med.

Hansen Living børnemøbler - bord og stol til børn

Tryk på billedet for at forstørre

Stabile møbler til børn fra 1 til 8 år
Møblerne er udviklet til børn i alderen 1-8 år, men større børn kan sagtens lege med. Vores børnemøbler, der er udviklet af industriel designer Jakob Agger, kan også holde til, at de voksne sidder med til bords. Både bord og stol er meget stabile og er derfor også velegnede til tumlinger, der er ved at lære at stå og gå.


Produktserien består af et børnebord og en børnestol, og hedder SVIDUR. Vi har opkaldt legemøblerne efter Svidur, som er et af Odins mange navne; Odin står for klogskab, og han havde mange børn, så vi tror, han ville have sat pris på gode legemøbler, der sætter gang i kreativiteten.

Nemt at samle og skille ad
Børneværelsesmøblerne samles nemt og hurtigt uden skruer og beslag. De kan skilles ad og pakkes fladt, så de ikke optager unødig plads i perioder, hvor de ikke anvendes, eller hvis du har brug for at skabe ekstra plads ved en særlig lejlighed.


Skulle en enkelt del blive hårdt beskadiget eller blive helt væk, kan du altid købe en ny del, fremfor at skulle købe et helt nyt møbel.

Robust FSC-certificeret børnemøbler

Tryk på billedet for at forstørre

Robust FSC-certificeret

møbel uden tilsætningsstoffer 
Vores børnemøbler er FSC-certificerede, da de er udført 100% i FSC-certificeret Valchromat, et hårdt og robust træfibermateriale bestående udelukkende af fyrretræsfibre. Overfladen er behandlet med ren linolie uden tilsætningsstoffer, da vi ønsker, at vores børnemøbler skal være så sunde og miljøvenlige som muligt.


Valchromat er et gennemfarvet materiale, hvilket betyder, at kommer der en ridse, kan du slibe ridsen væk og påføre ny olie, og møblet vil fremstå fint igen. HANSEN Living børnemøbler må gerne tage patina med tiden, så det er synligt, at de bliver brugt af aktive børn. Børn skal have lov at lege, og det sætter naturligvis sine spor.

Børnemøblerne genanvendes
Hvis du en dag ønsker at skille dig af med dine børnemøbler fra HANSEN Living, og du ikke lige har venner eller familie med små børn, der kan få glæde af dem, tager vi dem retur. Alt efter hvilken stand de er i, kan vi renovere dem og gensælge dem som renoverede møbler, eller bruge materialet til andre og mindre produkter, som vi også har i vores sortiment, f.eks. æsker eller smykker.


HANSEN Living ønsker med vores børne- og legemøbler at bidrage til en bæredygtig fremtid, dels ved at skabe møbler i bæredygtige, solide og holdbare træmaterialer, dels ved at udføre dem i et genanvendeligt materiale, så de kan få nyt liv.

Genanvenlige børnemøbler uden tilsætningstoffer

Hvis du vil bestille SVIDUR-børnemøbler eller ønsker information om børnemøblerne bedes du udfylde nedenstående formular, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

 
 
 
...at få tilsendt mere information om SVIDUR børnemøbler.
...at blive ringet op omkring SVIDUR børnemøbler.
 
1 styks
2 styks
3 styks
 
1 styks
2 styks
3 styks
 
1 styks
2 styks
3 styks
 
1 styks
2 styks
3 styks
 
 

Alle priser er inklusiv moms.

Ved køb af minimum 3 dele yder vi 10% rabat.

FAKTA

HANSEN Living børnemøbler er designet af industriel designer Jakob Agger.


Produktnavn: Svidur


MATERIALE

  FSC børnemøbler af Valchromat
  • 16 mm FSC-certificeret Valchromat
  • Linolie uden sikkativ

  FARVEKOMBINATIONER

  Vælg mellem farvekombinationerne sort/orange og sort/brun

  Farver, bord:

  • Sorte ben med orange bordplade
  • Sorte ben med brun bordplade


  Farver, stol:

  • Orange ben med sort ryg og sæde
  • Brune ben med sort ryg og sæde


  MÅL

  Mål på bord:

  • Bredde: 600 mm
  • Højde: 470 mm
  • Dybde: 500 mm


  Mål på stol:

  • Bredde: 450 mm
  • Ryghøjde: 470 mm
  • Siddehøjde: 280 mm
  • Dybde: 320 mm
  Hansen Living drømmekøkkener  Hansen Living

  Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

  Kontakt

  Telefon +45  2097 3007

  Følg os på 

  Følg Hansen Living på Facebook
  Følg Hansen Living på Houzz
  Følg Hansen Living på Instagram

  Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved