Om Hansen Living

Forside - OM HANSEN LIVING

Hansen Living - en bæredygtig vision

OM HANSEN LIVING - En bæredygtig vision


HANSEN Living er en virksomhed med fokus på kvalitetsprodukter, der er bæredygtige, både i produktionen og i deres anvendelse.


Vores produktdesign skal opfylde vores fire kvalitetsparametre:

  • Funktionalitet – praktisk og velfungerende

  • Enkelhed – enkelt i sin konstruktion og sit udtryk

  • Skønhed – til glæde for sanserne

  • Bæredygtighed – lang levetid og genanvendelighed


Vi arbejder udelukkende med dansk design og dansk produktion, fordi en tæt kontakt med vores samarbejdspartnere bedst sikrer vores kompromisløst høje kvalitetskrav, der er vores kerne og omdrejningspunkt.


Bæredygtighedsaspektet er meget vigtigt for os, så vi vurderer løbende materialevalg, holdbarhed og anvendelighed.


Helt fra begyndelsen har det været et mantra udelukkende at arbejde i massivt træ fra yderst til inderst, ligesom vi arbejder med lim og olier, der er så miljøvenlige som muligt. Alt er bygget efter bedste danske møbelsnedkertraditioner, og designet står på skuldrene af dansk og skandinavisk designtradition.

HANSEN LIVINGS VISION OG FILOSOFI

LÆS ALT OM VORES VISION
filosofi og mission med
virksomheden

Læs alt om vores vision
Bæredygtig produktion er vores mission

Vores vision er en verden, hvor mennesker modigt værdsætter og inspirerer hinanden til gensidig glæde.

Det er vores mission at levere bæredygtige produkter med høj brugsværdi til hjemmet i en kvalitet, der glæder sanserne og øger livskvaliteten.

Vi tilstræber fuld transparens i virksomheden, såvel i alle produktionsled, som i organisationen, både strukturelt, kommunikativt og økonomisk.

Vi leverer ærlige produkter, hvor det er tydeligt, af hvad og hvordan de er skabt.

DYGTIGE MØBELDESIGNERE STÅR BAG

LÆS ALT OM VORES DESIGNERE
der står bag vores køkken- og badeværelsesmøbler

Læs alt om vores designere
Moderne køkkendesign af Knud Kapper Hansen

I 1997 fik arkitekt Knud Kapper Hansen en opgave af en kunde, som ønskede sig et moderne køkken i massivt træ, der “ikke var som andre køkkener”. I samarbejde med dygtige møbelsnedkere opstod køkkendesignet Serie 100, der består af køkkenborde, køkkenøer, skabe, reoler, vitriner, taburetter og spiseborde.

Møblerne er skabt til at stå frit i et køkkenalrum med luft og plads til kokkerier, samvær og fællesskab. Møblerne har synlige tappede samlinger. Skufferne er svalehalesamlede, grebet er udskåret i skuffens front, ligesom der arbejdes med skyggenoter og fine snedkerdetaljer.

LILLE OG STOR PÅ SAMME TID

LÆS ALT OM VORES TEAM
og samarbejdspartnere

Læs alt om vores team
Store ambitioner i Hansen Living

Vi vil, i det tempo der er muligt, lade den faste stab vokse, og skabe verdens bedste arbejdsplads for dem, som kan brænde for HANSEN og vores værdier i samme grad som os, sammen med os.

Det faste daglige team i HANSEN Living består af administrerende direktør og kundeansvarlig Charlotte Mannstaedt, administrationsansvarlig Vibeke Vollmer og Erik Jensby, der er netværksskaber og handyman.

DESIGN TIL KØKKEN OG BOLIGINDRETNING

LÆS ALT OM VORES HISTORIE
siden 1997 og til nu

Læs alt om vores historie
Hansen Livings historie fra 1998

Serie 100 var HANSEN Livings første køkkendesign af arkitekt Knud Kapper Hansen efter ordre på et køkken ingen andre har.

I 2006 kom Serie 200 til og i 2014 en ny ejer.

Læs alt om HANSEN Livings historie

EGEN TEGNESTUE OG STÆRKT SAMARBEJDE

LÆS ALT OM VORES TEGNESTUE
byggeledelse og samarbejdspartnere

Læs alt om egen tegnestue
Hansen livings egen tegnestue og byggeledelse

HANSEN Living har egen tegnestue. De arkitekttegnede fritstående køkkener tegnes og tilpasses til lige præcis dit behov, og det samme gælder badeværelsesmøbler og spisestuemøbler.


Tegnestuen påtager sig gerne at bistå med planer og tegninger, hvis der skal en ombygning til i forbindelse med indretning af nyt køkken eller badeværelse.


Vi tilbyder også at tage os af byggeledelsen med en kreds af håndværkere, som vi har erfaring med, og som vi ved leverer arbejde i en høj kvalitet.


Kunder såvel som håndværkere er glade for vores byggeledelse, fordi vores tidsplaner holder, og kommunikationen fungerer.