Om Hansen Living

DK | EN

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

Hansen Living

OM HANSEN LIVING
En bæredygtig vision

Forside - Om Hansen Living

HANSEN LIVING MED

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

HANSEN Living er en virksomhed med fokus på bæredygtige produkter primært i træ, udført i højest opnåelige kvalitet. Det er godt for både sundheden og klimaet.


Produktdesign fra HANSEN Living skal opfylde vores fire kvalitetsparametre:

  • Funktionalitet – Produktet skal være praktisk velfungerende
  • Enkelhed – Produktet skal designes og produceres, så det er enkelt i sin konstruktion og sit udtryk
  • Skønhed – Produktet skal glæde alle sanser
  • Bæredygtighed – Produktet skal leve op til vores idealer om bæredygtighed.
Stærke samarbejdskompetancer

Vi har forlængst besluttet, at vi udelukkende arbejder med dansk design og dansk produktion, fordi den høje kvalitet, vi ønsker at levere, er nemmere at sikre, når samarbejdspartnerne er indenfor rækkevidde, så vi kan tale sammen og nå hinanden hurtigt og effektivt.


HANSEN Living er en lille dedikeret virksomhed, som arbejder ihærdigt på at udvikle produkter, der er bæredygtige på flest mulige måder. Derfor kigger vi løbende på materialevalg, holdbarhed og anvendelighed. Og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da det er vores kerne og omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

HANSEN Living har en vision

HANSEN Livings vision er en verden, hvor mennesker modigt værdsætter og inspirerer hinanden til gensidig glæde.

Missionen for HANSEN Living er at levere bæredygtige produkter til hjemmet, som kunderne har brug for, i en kvalitet, der glæder sanserne og øger livskvaliteten.

Hos HANSEN Living tilstræber vi fuld transparens i virksomheden, såvel i alle produktionsled, som i organisationen, både strukturelt, kommunikativt og økonomisk. Vi leverer ærlige produkter, hvor det er tydeligt, af hvad og hvordan de er skabt.

Hansen Living - arkitekttegnet af Knud Kapper Hansen

Klik på billedet for at forstørre

Dygtige møbeldesignere står bag

I 1997 tegnede arkitekt og møbeldesigner Knud Kapper Hansen et køkken til en kunde, som ønskede sig et moderne køkken i massivt træ, der “ikke var som andre køkkener”. I samarbejde med dygtige møbelsnedkere blev resultatet det, der senere kom til at hedde Serie 100.

Tanken bag designet var at skabe møbler, der står frit i rummet, så der skabes et køkkenalrum med luft og plads til kokkerier, samvær og fællesskab.

Køkkendesignet Serie 100 består af køkkenborde, køkkenøer, skabe, reoler, vitriner, taburetter og spiseborde, hvor bukkene har synlige tappede samlinger. Skufferne er svalehalesamlede, grebet er udskåret i skuffens front, ligesom der arbejdes med skyggenoter og fine snedkerdetaljer.


Helt fra begyndelsen har det været et mantra udelukkende at arbejde i massivt træ fra yderst til inderst, ligesom vi arbejder med lim og olier, der er så miljøvenlige som muligt. Alt er bygget efter bedste danske møbelsnedkertraditioner, og designet står på skuldrene af dansk og skandinavisk Design.

Lille virksomhed med store ambitioner

HANSEN Living er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi definerer 'team' som dem, vi ikke kan undvære i vores bestræbelser på altid at levere den højest mulige kvalitet.

Vi er lige nu organiseret med en lille fast stab og en kreds af samarbejdspartnere, der bidrager med deres specialkompetencer og dermed på allerbedste måde supplerer det, vi selv kan.

Store ambitioner i Hansen Living

Klik på billedet for at forstørre

Vi vil, i det tempo der er muligt, lade den faste stab vokse, og skabe verdens bedste arbejdsplads for dem, som kan brænde for HANSEN og vores værdier i samme grad som os, sammen med os.

Det faste daglige team i HANSEN Living består af administrerende direktør og kundeansvarlig Charlotte Mannstaedt, administrationsansvarlig Vibeke Vollmer og Erik Jensby, der er netværksskaber og handyman.

Udvidelse af virksomheden

Klik på billedet for at forstørre

HANSEN Living udvider forretningerne

HANSEN Living producerer og leverer dels eget design og dels design fra eksterne designere, som vi samarbejder med.


Serie 100 og Serie 200 af HANSEN Living køkkener og badmøbler er alle designet af arkitekt Knud Kapper Hansen.

Vores interiør og boligtilbehør under navnet Fagerstok er for de fleste produkters vedkommende designet af møbeldesigner Jakob Agger i samarbejde med HANSEN Living.

Vores nye unika-produkter indenfor æsker og smykker er designet af grafisk designer Charlotte Mannstaedt, som også ejer og leder HANSEN Living.

Erfaring med byggeledelse og håndværkere

HANSEN Living har egen tegnestue, hvor vi tegner alle de møbler, vi producerer og leverer. De arkitekttegnede fritstående køkkener tegnes og tilpasses til lige præcis dit behov, og det samme gælder badeværelsesmøbler og spisestuemøbler.


Vi tilbyder også at tage os af byggeledelsen med en kreds af håndværkere, som vi har erfaring med, og som vi ved leverer arbejde i en høj kvalitet. Kunder såvel som håndværkere er glade for vores byggeledelse, fordi vores tidsplaner holder, og kommunikationen fungerer.


Det betyder, at der er positiv stemning gennem hele processen, og det ved vi betyder meget for kvaliteten af det færdige arbejde.


Tegnestuen rådgiver omkring alt, hvad der har med dit fritstående HANSEN Living køkken eller bad at gøre.

Hansen Living drømmekøkkenerHansen Living

Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

Kontakt

Telefon +45  2097 3007

Følg os på 

Følg Hansen Living på Facebook
Følg Hansen Living på Houzz
Følg Hansen Living på Instagram

Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved