Køkken

Forside - KØKKEN

Snedkerkøkken fra HANSEN Living

SKAL DIT NÆSTE KØKKEN VÆRE ET ÆGTE SNEDKERKØKKEN AF MASSIVT TRÆ?


Hos os får du et ægte snedkerkøkken, bygget af danske møbelsnedkere i massiv træ fra yderst til inderst. Det er køkkendesign i den højest tænkelige kvalitet, udført med en finish der fryder sanserne og øger livskvaliteten.


Et nyt køkken fra HANSEN Living er et snedkerkøkken, der forbinder traditionelt dansk design og snedkerhåndværk i et lækkert kvalitetskøkken. Med vores fokus på design og kvalitet smelter køkkenindretning og boligindretning sammen.


Vi indretter dit køkkenalrum med fritstående køkkenmøbler som køkkenbord og køkkenø, der kan tages med, hvis du flytter. Køkkenskabe til indbygningsovn i arbejdshøjde er også flytbare. Det er bæredygtig køkkeninspiration både kulturelt, miljø- og ressourcemæssigt.


Køkkenet bygges i massiv træ i en kvalitet, der holder i generationer. Vi indretter dit køkken med køkkenbordplader i granit, træ eller stål, gerne med en BORA emhætte, der er indbygget i bordpladen.

BOLIGINDRETNING AF NYT KØKKEN

LÆS ALT OM KØKKENINDRETNING

og køkkener i specialmål,

der giver unik og individuelle køkkenindretning

Læs alt om køkkenindretning
Indretning af køkkenet er en designproces

Boligindretning og køkkenindretning hænger sammen. Vores kvalitetskøkken i træ er fritstående arkitekttegnede køkkenmøbler. Køkkenborde, køkkenø og køkkenskabe er dermed fritstående og flytbare. Skabe, reoler og spiseborde i vores køkkendesign passer lige så fint i stuen som i dit køkkenalrum.


Dit nye køkken opstår i en designproces sammen med dig. Vi starter med en samtale om køkkenideer, køkkeninspiration og køkkendrømme. Derefter tegner vi forslag til køkkenindretning, og giver idéer til valg af bl.a. køkkenbordplader, emhætte og indbygningsovn. Vi mødes som regel flere gange i processen, og når dit køkkendesign er færdigt, bygger vores snedkere dit snedkerkøkken, og vi sætter det op hos dig


På den måde får du dit helt eget designerkøkken.

VÆLG FRITSTÅENDE KØKKEN MED KØKKENØ

LÆS ALT OM
FRITSTÅENDE KØKKEN

og køkkenø uden sokkel
og overskabe

Læs alt om fritstående køkken
Fritstående snedkerkøkken

Søger du inspiration til nyt køkken i træ? HANSEN Livings arkitekttegnede snedkerkøkken er et elegant og bæredygtigt valg, hvis du ønsker et enkelt og moderne kvalitetskøkken med gennemtænkt funktionalitet.


Vores møbler til køkkenet er designet som fritstående køkkenmøbler uden sokkel og overskabe. Det giver en luftig køkkenindretning og gode arbejdsområder i køkkenet, der tilmed er let at holde rent.

Du får et flot køkken med masser af opbevaringsplads og med en fritstående køkkenø, spiseø eller mobil køkkenø er det nemt at samle familien om madlavningen.


Vores fritstående designerkøkken er gennemtænkt og funktionelt, og vores køkkenindretning giver optimal arbejdsglæde omkring madlavningen.

FÅ EMHÆTTE I KOGE- ELLER BORDPLADEN

LÆS ALT OM BORA EMHÆTTE
slip for emhætte i hovedhøjde


CERTIFICERET FORHANDLER

HANSEN Living er certificeret

BORA-forhandler

Læs alt om BORA emfang
BORA emhætte i køkkenbordplade

Den bedste kogeplade med emhætte på markedet er ganske enkelt BORA kogeplader med bordemfang, der sikrer dig et sundt indeklima i dit køkken. BORA indbygges i køkkenbordpladen og fås med induktionskogeplade, keramisk kogeplade eller gasblus. BORA bordemhætte kan også kombineres med en Teppan grillplade eller med en speciel kogeplade til wok.

BORA emhætte til bord matcher HANSEN Living køkkener i design og kvalitet, og de indbygges problemløst i vores køkkenindretning, hvad enten du vælger recirkulation eller ekstern udsugning.

Du slipper for en irriterende emhætte i hovedhøjde, og får i stedet en effektiv downdraft udsugning samt som helhed et køkken, der er enkelt, smukt og funktionelt.

BORA ventilation er en testvinder både for sin innovative teknik og for sit unikke design.


HANSEN Living er certificeret BORA forhandler.

VÆLG KØKKENBORDPLADE AF NATURMATERIALER ELLER RUSTFRIT STÅL

LÆS ALT OM BORDPLADER
af massiv træ, granit, marmor

og stål mfl

Læs alt om køkkenbordplader
Køkkenø med bordplade af sort granit

Du kan vælge bordplader til køkkenet i forskellige naturmaterialer som træbordplade, granitbordplade eller stålbordplade.


Køkkenbordplader af massiv træ udføres i samme træsort og er altid med gennemgående stave.


I den våde zone kan det være praktisk med en stålbordplade, som fås i forskellige udgaver og bordpladetykkelser, alle med isvejst eller integreret vask, så du slipper for sprækker, hvor vandet kan gemme sig.


Stålbordplader er meget praktiske og bliver som træ kun smukkere i brug.


Omkring kogeplader anbefaler vi bordplader af granit eller marmor. Behandles granit og marmor rigtigt, kan de tåle nærmest alt og holde evigt.

FÅ INDBYGNINGSOVN OP I HØJDE

LÆS ALT OM INDBYGNING
af hvidevarer og integrerbar opvaskemaskine

Læs alt om indbygning af hvidevarer
Snedkermøbler der passer til indbygning

Din indbygningsovn eller din integrérbare opvaskemaskine indbygges i et HANSEN Living køkken uden problemer. En indbygget kaffemaskine er heller ikke noget problem.


Vi bygger vores fritstående køkkenmøbler, så de passer til din integrérbare ovn og opvaskemaskine til indbygning, hvad enten du vælger fuldt- eller delvist integrerede hvidevarer.


Ønsker du et fritstående køleskab skaber vi også en god helhed omkring den løsning, f.eks. ved at tilpasse et indbygningsskab eller vitrineskab i højden.

Læs alt om indbygning af hvidevarer.