Snedkerkøkken

DK | EN

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

Hansen Living

SNEDKERKØKKEN Specialdesignede køkkener

Forside - Snedkerkøkken

SNEDKERKØKKEN AF MASSIV TRÆ

Køkkenet er et af de allervigtigste rum i hjemmet og afspejler i høj grad, hvordan vi hver især ønsker at leve livet. Alle har forskellige drømme, ønsker og behov, som viser sig i den måde, vi indretter os på i hjemmets mest aktive rum. Et arkitekttegnet snedkerkøkken fra HANSEN Living kan imødekomme alt dette og ovenikøbet være et smukt og bæredygtigt valg.


Traditionelt dansk design indeholder enkelhed, funktionalitet og et moderne udtryk - med et HANSEN Living køkken får man et snedkerkøkken, der er arkitekttegnet og snedkerbygget efter de bedste traditioner for Dansk Design.


Køkkenerne er udført udelukkende i massive træsorter i en kvalitet, der holder i mange generationer. Det er fritstående køkkener til forskel fra indbyggede køkkener, som vi mest kender dem, og de kan derfor tages med, hvis man flytter. Det er både kulturelt, miljø- og ressourcemæssigt bæredygtigt.


Et HANSEN Living køkken kan ikke bare tages ned af en hylde, men bliver til gennem en boligindretningens designproces sammen med dig. Processen starter med en plantegning og en samtale om ønsker og behov, som munder ud i 3D-tegning, produktionstegninger og til sidst et køkken, der bygges på værkstedet og opsættes hos dig.

FRITSTÅENDE KØKKEN MED KØKKENØ

Fritstående snedkerkøkken

​Fritstående køkken - Klik på billedet for at forstørre.

Hos os får du et rigtigt snedkerkøkken, bygget af danske møbelsnedkere, i et design kendetegnet ved den velkendte enkelhed i dansk design. Det er enestående køkkendesign i den højest tænkelige kvalitet, udført med en finish der fryder sanserne og øger livskvaliteten.

HANSEN Living køkken er funktionelt, smukt og med masser af opbevaringsplads og med sit fritstående køkkendesign er HANSEN Living køkkenmøbler oplagte at anvende som køkkenø.


Et fritstående køkken er et værksted for madlavning, og det skal kunne tåle at blive brugt. Det skal kunne rumme mange funktioner og give nem adgang til alle de ting, som man bruger, når man er i gang i køkkenet. Køkkener er gennemtænkte og funktionelle og giver dermed optimal arbejdsglæde omkring madlavningen.


Et fritstående køkken fra HANSEN Living giver dig rige muligheder for at skabe den køkkenindretning, du drømmer om.

BORA-EMFANG OG UDSUGNING I GRYDEHØJDE

BORA bordemfang og udsugning

Bora bordemfang - Klik på billedet for at forstørre.

Med et smukt køkken fra HANSEN Living er det oplagt at få installeret BORA-kogeplader med bordemfang.


Væk er den irriterende emhætte i hovedhøjde, hvor udsugningen alligevel kun tager omkring 20% af madosen. BORA’s emfang matcher HANSEN Living køkkener i design og kvalitet, og vi kan ikke anbefale disse nok.

BORDPLADE AF MASSIV TRÆ, GRANIT, MARMOR ELLER STÅL

Køkkener leveres med bordplader i forskellige naturmaterialer, som træ, granit, marmor og stål.


Køkkenbordplader af massiv træ udføres i samme træsort som køkkenelementerne.


I den våde zone kan det være praktisk med en bordplade af stål, som fås i forskellige udgaver, alle med isvejst vask, så du slipper for sprækker, hvor vandet kan gemme sig.


Omkring kogeplader anbefaler vi bordplader af granit eller marmor. Behandles granit og marmor rigtigt, kan de tåle nærmest alt og holde evigt.

Bordplade af sort granit

Sort granit assoluto nero - Klik på billedet for at forstørre.

INDBYGNING AF HVIDEVARER

Snedkermøbler der passer til indbygning

Hvidevarer skal der til, og hvidevarer kan indbygges i dit HANSEN Living køkken næsten uanset, hvilken størrelse eller form hvidevarerne har.


Vi bygger fritstående køkkenmøblerne, så de passer, og du vælger om det skal være fuldt- eller delvist integrerede hvidevarer.


Ønsker du f.eks. et fritstående køleskab skaber vi også en god helhed omkring den løsning.

Hansen Living drømmekøkkenerHansen Living

Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

Kontakt

Telefon +45  2097 3007

Følg os på 

Følg Hansen Living på Facebook
Følg Hansen Living på Houzz
Følg Hansen Living på Instagram

Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved