Spisestue

Forside - SPISESTUE

Køkkenet - et samlingssted for familien

SPISESTUE OG KØKKENALRUM
- Et samlingssted for hele familien


Omkring spisebordet i køkken-alrummet eller spisestuen mødes familie og venner til aktiviteter, gode samtaler og måltider. Spisebordet er måske hjemmets vigtigste møbel.


Vores møbler til spisestuen fungerer lige godt i indretning af køkkenalrum som i indretning af spisetue og omfatter både spiseborde, åbne reoler, skænk og vitrineskabe samt selvfølgelig taburetter og barstole. Reoler som rumdeler mellem de to områder binder køkken og spiseafdeling sammen designmæssigt.


Alt hvad HANSEN Living tilbyder indenfor indretning af spisestue eller køkkenalrum, produceres i samme træsorter og i samme design og kvalitet som vores snedkerkøkken.


Vores køkkendesign er fra starten tænkt til at kunne møblere hele køkken alrummet og spiseområdet i et lækkert, moderne hjem, hvor boligindretning og køkkenindretning går hånd i hånd.

MASSIV SPISEBORD TIL HVERDAG OG FEST

LÆS ALT OM SPISEBORDE
klassiske design med synlige fingertapninger

Læs alt om spiseborde
Massiv spisebord til hverdag og fest

Spiseborde udføres i vores klassiske design med synlige fingertapninger og samme gedigne snedkerhåndværk som i designerkøkkenet fra HANSEN Living. Hvad enten du ønsker et lille spisebord eller et stort spisebord, bygger vi det på mål til dig.


Spiseborde i træ kan holde til at blive brugt og er nemme at vedligeholde. Hvis spisebordet efter mange måltider og sammenkomster har fået lidt slidspor, skal spisebordets overflade bare slibes og have ny olie, så er den som ny igen.


Taburetter i samme design fungerer fint som ekstra spisestuestole.

FLEKSIBLE REOLER OG VITRINESKABE

LÆS ALT OM OPBEVARING
med højskabe, vitrineskabe og som rumdelere

Læs alt om højskab og reoler
Vitrineskab fra Hansen Living

Et vitrineskab med glaslåger giver dig ekstra opbevaring i køkkenet eller spisestuen. Uden glaslåger bliver skabet til en praktisk reol til køkkenudstyr, kogebøger eller legetøj.


Skabene og reolerne har helmassiv bagbeklædning og fungerer som funktionelle rumdelere mellem køkken og spiseområdet. Uden bagbeklædning anvendes åbne reoler som rumdeler. Hylderne i vitriner og reoler er flytbare.


Både højskabe, glasvitriner og reoler bygges i samme design som vores køkkenskabe, køkkenbord og køkkenø og passer fint i boligindretningen af køkkenet. Glasskabet kan udformes som indbygget skab, smalt skab eller højskab helt efter dine ønsker og behov.


Alle skabe er selvfølgelig ligesom køkkenelementerne fritstående og flytbare.

SKÆNK OG RULLEBORD - MED OG UDEN SKUFFER

SKÆNK
og rullebord med og

uden skuffer og hjul

Skænk og rullebord med og uden skuffer

Kært barn har mange navne: skænk, sidebord, kommode. Uanset navn giver en træskænk med skuffer fra HANSEN Living i vores klassiske design og snedkerkvalitet dig praktisk opbevaring i køkkenet, spisestuen, dagligstuen eller entréen.


Som sidebord har du opbevaring i spisestuen til duge og servietter. Forsynes møblet med hjul, får du et rullebord, og en sådan mobil køkkenø giver ekstra arbejdsplads, hvor du har brug for det. Mange vælger et rullebord med skuffer, når der skal serveres for gæsterne.


Skænken giver som kommode masser af praktisk opbevaringsplads til legetøj, huer og vanter.

BARSTOL OG TABURET AF LÆDER OG MASSIV TRÆ

LÆS ALT OM BARSTOL
taburet og skammel

af massiv træ

Læs alt om barstol og taburet
Barstole til køkkenalrum og køkkenø

Barstole og taburetter i træ og læder er oplagte som siddepladser i køkken eller ekstra spisebordsstole. De fås både som skammel eller taburet i stolehøjde eller som barstol, og leveres i samme træsort som køkkenet eller spisestuen. Alle barstole og taburetter er med polstrede lædersæder i sort eller naturlæder.


HANSEN Living taburetter af massiv træ er en del af Serie 100 med fingertappede hjørner. Træskamlerne udføres med tværsarger i den rigtige højde, der giver fodstøtte til både børn og voksne. Det øger siddekomforten og giver mulighed for at ændre siddestilling efter behov.


De læderbetrukne og velpolstrede sæder er gode at sidde på, og kvaliteten af læderet gør, at det kun bliver smukkere ved brug.