Spisestue

DK | EN

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

Hansen Living

SPISESTUE OG KØKKEN ALRUM
Et samlingssted for hele familien

Forside - Spisestue

SPISEPLADSEN

- HVOR HELE FAMILIEN SAMLES


Spisebordet eller det store alrumsbord, er et af hjemmets absolut vigtigste områder. Det er her familien samles, hvor venner hænger ud, hvor man kan sidde og arbejde i den ene ende, mens ungerne spiser en mellemmad i den anden ende af bordet.

Stort spisebord i køkkenalrum

Stort spisebord til køkkenalrum eller spisestue - Klik på billedet for at forstørre

Det er her, projekterne kan folde sig ud imellem måltiderne, hvis man er en kreativ sjæl, og her lektierne kan læses, mens madlavningen står på, så man er sammen, skønt man har gang i hvert sit. Ved et stort spisebord kan der lægges puslespil eller spilles matador, og det er her, vi kan dække op til festmåltider til jul og påske eller de runde fødselsdage.


HANSEN Livings dansk producerede spiseborde udføres i Serie 100-design med synlige fingertapninger i hjørnerne og med de samme dimensioner på bukke og bordplader som i køkkenet. Her kommer det gedigne snedkerhåndværk og det gennemtænkte design igen til sin ret.

FUNKTIONEL SMUK VITRINESKAB

Vitrineskab fra Hansen Living

Klik på billedet for at forstørre

Robuste, funktionelle møbler kan tåle mosten, og ser godt ud, næsten uanset hvad vi udsætter dem for.


Med det sortiment HANSEN Living kan tilbyde, er det muligt at indrette et helt køkken-alrum eller spisestue uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet. Både spiseborde, reoler og vitrineskabe kan udformes i en størrelse, der passer til jer, og taburetterne leveres i to højder, så de enten kan fungere som spisebordsstole eller barstole f.eks. for enden af en køkkenø.


Alt hvad HANSEN Living tilbyder indenfor indretning af spisestue eller fritstående køkkenalrum, produceres i de samme træsorter og i samme design som selve køkkenerne. HANSEN Living køkkendesign er fra starten designet til at kunne møblere hele køkken- og spiseområdet i et lækkert, moderne hjem, hvor de forskellige møbler giver mange muligheder for opbevaring og brug.

FLEKSIBEL OPBEVARING MED HØJSKABE


Med HANSEN Living skabe, skænke, reoler og vitriner kan du helt fleksibelt indrette dit spiseområde med masser af opbevaringsplads, som det passer dig. HANSEN Living skabe er alle fritstående og kan flyttes rundt og ændre funktion.


Skabe og reoler kan udformes på mange måder og tjene mange formål. Der er både skabe til indbygning af køleskabe, ovne i arbejdshøjde, indbygning af mikrobølgeovne, skabe til opbevaring af service til spisestuen samt udtræksskabe til kolonialvarer.

Alle skabe udarbejdes i samme design og i samme træsort som køkkenet. Alle skabe kan tilpasses rummet, så selv et lille hjørne kan bruges til placering af et skab eller en skænk, hvis behovet for yderligere opbevaringsplads er tilstede.
Det betyder, at vi tegner og producerer dit møbel i lige præcis den højde og bredde, der passer til den plads, der er til rådighed.


Alle vores skabe og reoler er fritstående og står på ben ligesom køkkenmøblerne. Reolerne leveres med løse hylder, der kan placeres efter behov. Vitriner leveres med matterede glaslåger og med løse hylder, der kan rykkes op eller ned og skabe rum i forskellige højder.

Køkkenskabe til opbevaring i køkkealrum

Klik på billedet for at forstørre

TABURET OG BARSTOL 

AF LÆDER OG MASSIV TRÆ


Taburetter og barstole er oplagte som tilbehør til køkkenet. De fås både som skamler i stolehøjde eller som barstole, og leveres i samme træsort som køkkenet og med polstrede lædersæder i sort eller natur-læder.


De høje taburetter eller barstole kan fungere som siddepladser ved en køkkenø til morgenmad eller en hurtig haps på vej ud ad døren eller bare til et glas vin som ”køkkenskriver” under madlavningen.


HANSEN Living taburetter kan bruges mange steder i boligen. De lave taburetter, eller skamler kan anvendes i stedet for spisestole omkring et stort spisebord, men kan også bruges i entréen som en siddeplads, når skoene skal af og på, som en smuk og funktionel skammel i stuen til at hvile bene på eller som en ekstra siddeplads, der ikke optager ret meget plads.


HANSEN Living taburetter er også en del af Serie 100 med fingertappede hjørner. Skamlerne udføres med tværsarger i den rigtige højde, der giver fodstøtte til både børn og voksne. Det øger siddekomforten og giver mulighed for at ændre siddestilling efter behov.

Barstole af massiv træ og læder

Klik på billedet for at forstørre

De læderbetrukne og velpolstrede sæder er gode at sidde på, og kvaliteten af læderet gør, at det kun bliver smukkere ved brug.

Hansen Living drømmekøkkenerHansen Living

Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

Kontakt

Telefon +45  2097 3007

Følg os på 

Følg Hansen Living på Facebook
Følg Hansen Living på Houzz
Følg Hansen Living på Instagram

Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved