GDPR

DK | EN

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

Hansen Living

Cookie- og privatlivspolitik (GDPR)

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der anonymisreede oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Til at måle trafikken på vores hjemmeside bruger vi Google Analytics, som er et statistikprogram, som sætter cookies på din computer for at kunne måle trafikken korrekt. Disse cookies bruges kun til at spore dit besøg på HansenLiving.dk og indeholder kun anonyme data, der ikke er personhenførbare.


I vores statistikprogram registreres følgende data:

- Browser-version eller computers operativsystem benyttet af kunden

- Antal links kunden klikker på inden for websitet

- Land eller delstat hvorfra kunden har tilgået sitet

- Dato og tidspunkt for kundens besøg

- Sider kunden har set på sitet


Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden, og oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til dig som bruger.


Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du bruger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner på andre hjemmesider, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi dine informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, indtaster oplysninger i kontaktformular og øvrig brug af services eller foretager køb via vores webshop Fagerstok.dk.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment mv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til forbedring af websitet.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn og adresse vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, fx i forbindelse med levering af varer, du har købt.


Tjenester på sociale medier

Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som fx Facebook, Pinterest, Houzz, Youtube og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.


Hvilke rettigheder har du?

Databeskyttelsesforordningen giver dig en række rettigheder, fx ret til at få oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger (oplysningspligt), ret til indsigt og ret til berigtigelse. De fremgår særligt af artikel 13-18 og artikel 20-22. HANSEN Living skal give dig en række informationer, hvis vi behandler oplysninger om dig. Det gælder både, når vi modtager oplysninger fra dig, og eventuelt også når vi modtager oplysninger fra andre end dig selv.


Du kan anmode om indsigt i de oplysninger, som HANSEN Living behandler om dig. Det betyder, at du har ret til at se de personoplysninger, vi har om dig, og at du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan og hvorfor vi behandler oplysninger om dig.


Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig hurtigst muligt, og du har ret til at få tilføjet supplerende oplysninger, hvis oplysningerne er ufuldstændige.


Du kan klage til Datatilsynet over HANSEN Livings behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen. 


Websitet ejes og publiceres af:


HANSEN Living

Broager 9, Hellested
4652 Hårlev

DK-4652, Denmark

Email: Info@HansenLiving.dk

Hansen Living drømmekøkkener



Hansen Living

Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

Kontakt

Telefon +45  2097 3007

Følg os på 

Følg Hansen Living på Facebook
Følg Hansen Living på Houzz
Følg Hansen Living på Instagram

Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved