Indretning af nyt køkken

Forside - KØKKEN - Indretning af nyt køkken, en designproces

Gør drøm til virkelighed med snedkerkøkken

Gør køkkendrøm til virkelighed


Vi indretter dit køkken, hvad enten det er en ombygning af køkkenet eller et nyt køkken.


Vi har mange års erfaring med boligindretning af køkkener, og bestræber os altid på at indrette så enkelt, smukt og funktionelt som muligt i bedste dansk designstil af rene naturmaterialer.

Ingen køkkenrum er ens, og drømme, ønsker og behov kan være forskellige, alt efter hvor man er i livet, og hvordan man lever livet.
Hvor meget opbevaringsplads og hvilke hvidevarer der er brug for, er forskelligt. Det tager vi højde for, når vi designer et HANSEN Living snedkerkøkken til dig.

Indretning af nyt køkken


HANSEN Living fremstiller snedkerkøkkener i specialmål, der giver mulighed for helt unikke og individuelle køkkenindretninger.


Et designerkøkken kan udformes så det passer præcist til dine ønsker og rummets muligheder. Og vi kan skabe nye møbler indenfor designrammen, som udnytter pladsen hos dig optimalt.

Gør køkkendrøm til virkelighed med Hansen Living
Vi tegner et designoplæg og præsenterer
Indret køkken, køkkenalrum og spisestue

Indretning af

køkken, alrum og spisestue


Processen tager udgangspunkt i en plantegning af det rum, hvor køkkenet skal være. Og er der installationer og andre elementer, som vi skal tage hensyn til, får vi også styr på det. Indretning af køkken er mange ting, og vi kan finde løsninger på stort set alt.


Med udgangspunkt i rummet taler vi med jer om de ønsker og drømme, I har, samt om hvilke køkkenfunktioner, der er vigtige for Jer, så køkkenet kan bidrage til jeres livskvalitet og hverdag på den bedst tænkelige måde.

Herefter tegner vi næste version, som vi præsenterer for jer, og sådan udarbejder vi det antal versioner der er nødvendige, til vi er i mål.


For hver tegningsversion vi udarbejder, udregner vi en pris, så I hele tiden kan følge med i, hvad de forskellige valg og muligheder har af konsekvenser for jeres budget.


Vi tegner et designoplæg, hvor vi bruger vores erfaring og viden om, hvad der får et køkken eller køkkenalrum til at fungere optimalt, sammenholdt med jeres behov for boligindretning.


Med udgangspunkt i vores præsentation af oplægget gennemgår vi sammen de muligheder, der er, og medtænker træsorter, bordplader, armaturer, hvidevarer og emhætte.

Snedkerkøkken tilpasset køkkenrummet

Snedkerkøkkenet har en stor fleksibilitet. Det er f.eks. muligt at lave skufferne i en hvilken som helst bredde fra 25 cm – 110 cm, hvor det er vægten af skuffen der sætter begrænsningen for bredden. Det betyder, at en skuffe kan være 57,8 cm eller 83,4 cm, hvis det er det, der udnytter pladsen bedst. Generelt giver brede skuffer forholdsvis mere opbevaringsplads.


Det betyder også, at hvis I har et hjørne ved en skorsten, en sær niche, en skrå væg eller andet, så kan vi designe et møbel, der passer, og som stadigvæk matcher resten af køkkenet, fordi det bliver indenfor den samme designramme.


Det kan lade sig gøre, fordi vi besidder designkompetencer internt og selv tegner produktionstegninger, som vores dygtige møbelsnedkere, der bygger køkkenerne, kan forstå og producere efter. Vi har en løbende dialog designere og møbelsnedkere imellem, så vi er sikre på, at alt bliver produceret i højest tænkelige kvalitet.

Snedkerkøkken altid tilpasset dit køkkenrum