Egen tegnestue
Hansen Living med egen tegnestue

Egen tegnestue

- Indretning af dit køkken og køkkenmøbler


HANSEN Living har egen tegnestue, hvor vi indretter og tegner alle køkkener med de møbler, vi producerer og leverer. De arkitekttegnede køkkener og spisestuemøbler tegnes og tilpasses til præcis dine behov og ønsker.

Byggeledelse også en del af Hansen Living

Design af nye møbler og boligtilbehør


På tegnestuen designer vi også nye produkter, f.eks. vores interiør og boligtilbehør, som sælges via vores webshop på Fagerstok.dk, hvor du også kan finde tilbehør til dine køkkenskuffer.


En del af HANSEN Livings designs tager udgangspunkt i kundehenvendelser, hvor en kunde definerer et indretningsbehov for et specielt møbel eller boligtilbehør. Det er en proces, som ofte ender med et produkt, der kan købes af alle. Vi står på skuldrene af Dansk Design og de traditioner, som ligger i dansk møbelsnedkerhåndværk.


Vi arbejder også med nye materialer og sigter målrettet efter fornyelse af udtrykket uden at give slip på styrkerne i skandinavisk design.

Rådgivning om indretning af dit køkken


Tegnestuen tegner og rådgiver omkring alt, hvad der har med dit køkken eller bad at gøre.


Vi rådgiver også om valg af hvidevarer, armaturer, indretning af hele køkkenet med valg af lamper, farver på vægge, gulvbelægning m.v.


Et HANSEN Living snedkerkøkken fortjener tilsvarende gode hvidevarer. Vi hjælper med at finde de rigtige hvidevarer til dit køkken, som har de funktioner, du har brug for, og som matcher eventuelt eksisterende udstyr og selvfølgelig ser godt ud i køkkenmøblerne. På den måde sikrer vi os også, at vi har de rigtige mål, når vi skal tegne og indrette dit drømmekøkken.

Der tegnes køkkener på egen tegnestue

Byggeledelse er også en mulighed


Skal der rives en væg ned eller flyttes installationer, for at I kan komme i mål med jeres køkkendrømme, tilbyder vi også at tage os af byggeledelsen med en kreds af dygtige håndværkere, som vi har erfaring med, og som vi ved leverer arbejde i en høj kvalitet.


Kunder såvel som håndværkere er glade for vores byggeledelse, fordi vores tidsplaner holder og kommunikationen fungerer. Det betyder, at der er positiv stemning gennem hele processen, og det ved vi betyder meget for kvaliteten af det færdige arbejde.

På vores tegnestue designer vi også nye møbler