Højskab

Forside - SPISESTUE - Højskab

Højskab til opbevaring af service mm

Højskab, glasskab og reoler til opbevaring


En god indretning må naturligvis tage hensyn til de muligheder, rummet giver. Der vil være steder, hvor en reol eller et vitrineskab kan give god opbevaringsplads til service eller tørvarer uden at optage ret meget gulvplads.


HANSEN Living reoler og vitrineskabe er i princippet ens i deres grundform. De udføres som regel i 35 cm dybde, der giver plads til store skåle og brede tallerkener på hylderne.


Vitrineskabet adskiller sig fra reolen ved at have matterede glaslåger. Ved at kombinere de åbne reoler og de lukkede vitriner kan du opnå et skønt varieret udtryk, og alligevel på grund af det gennemgående arkitekttegnede design skabe ro og sammenhæng.

Matterede glasdøre i glasskab

Åbne hylder og lukkede vitriner


De åbne hylder og de lukkede vitriner med halvtransparente glaslåger giver mulighed for at vise og skjule dele af køkkenudstyr og madvarer, alt efter hvad du vil.


Det kan være, du ønsker dig at visse ting står fremme mere synligt på de åbne hylder, fordi det enten er objekter med en æstetisk værdi, som du bliver glad af at se på, eller fordi det er ting du bruger så ofte, at du ønsker let adgang til dem uden at skulle åbne en låge først.

Fritstående skabe, reoler og vitriner


Alle vores skabe, reoler og vitriner er fritstående og står på ben ligesom køkkenmøblerne. Reoler leveres med løse hylder, der kan placeres efter behov.


Vitriner leveres ligeledes med løse hylder der kan rykkes op eller ned og skabe rum i forskellige højder. Vitrineskabe leveres med matterede glasdøre.


Måske er der andre ting, du ønsker bliver let camouflerede af den matterede glasdør, som f.eks. morgenmadsprodukter eller andre tørvareprodukter, som ellers kan give et rodet indtryk, eller fordi du vil gerne beskytte dem lidt mod små pilfingre.


Lågerne åbnes med et lille fingerhul, som gør det lidt sværere for små fingre at komme til.

Matterede glasdør i vitrinereol

FAKTA

INDBYGNINGSSKAB

  • Standarddybde: 60 cm.
  • Standard bredder: 60 cm indvendigt / 71,2 cm udvendigt
  • Standardhøjde: 160, 180 og 200 cm


Kan også udføres i specialmål. Træsorter: eg, ask, ahorn, elm og valnød. Andre sorter er mulige. Kontakt os for spørgsmål.


REOLER OG VITRINER

  • Standarddybde: 35 cm.
  • Standard bredder: 90 cm
  • Standardhøjde: 180 og 200 cm


Kan også udføres i specialmål. Træsorter: eg, ask, ahorn, elm og valnød. Andre sorter er mulige. Kontakt os for spørgsmål.