Indbygning af hvidevarer

Forside - KØKKEN - Indbygning af hvidevarer

Hansen Living bordplader af naturmaterialer

Fuldt eller delvist integreret hvidevarer


Dine hvidevarer kan enten være fritstående, fuldt eller delvist integreret

i dit HANSEN Living snedkerkøkken.


Det er som regel køleskab og komfur der kan vælges som fritstående, og dermed placeres ved siden af eller imellem køkkenelementerne.


Dette giver fleksibilitet i forhold til størrelsen af apparatet, også ved eventuel senere udskiftning.

Hansen Living indbygningsskabe

Indbygning af opvaskemaskine,

køl og ovn tilpasset køkkenrummet


Indbygningsskabe fra HANSEN Living har samme dybde som køkkenmøblerne, så de kan stå ved siden af, i forlængelse af eller ligefrem bygges sammen med de øvrige køkkenmøbler.

Bredden og højden på indbygningsskabene kan varieres og tegnes så de passer til netop jeres køkkenrum. Det er med til at skabe god opbevaringsplads i køkkenet. Skabene udføres i samme design og samme træsort som de øvrige køkkenmøbler.

Med delvist integreret menes at apparaterne, som f.eks. ovn og opvaskemaskine, kan indbygges i køkkenmøblerne, men stadigvæk har synlige displays og funktionsknapper. Ovne, mikrobølgeovne, kaffemaskiner, vakuumpakker m.v. til indbygning vil altid være delvist integreret, hvor man kan se fronten af selve maskinen.


En fuldintegrering er, når hele fronten af apparatet, f.eks. på et køleskab eller en opvaskemaskine, bliver dækket helt af en frontplade i samme træsort som køkkenmøblerne. Det kan se elegant ud, at hvidevarerne nærmest ”forsvinder” i møblet og dermed ikke gør krav på særlig opmærksomhed i det samlede udtryk.

Indbygning af køl og ovn

Kontrast skaber et moderne udtryk

Indbygning af opvaskemaskine

Det kan også være superflot med den kontrast, der opstår mellem en stålfront på en opvaskemaskine og en varm træsort. Det giver et mere moderne udtryk, som nogen vil foretrække. Også her rådgiver vi gerne.


Det er et spørgsmål om at se tingene i en større æstetisk og funktionel sammenhæng, og vi vil altid komme med et forslag ud fra, hvad vi ser og hører, samt baseret på vores æstetiske, designmæssige og erfaringsbaserede kompetencer.

Om man vil gemme et køleskab helt væk i et køkkenelement med træfront, eller om man vil have et fritstående køleskab, kan også handle om, hvor man ønsker at bruge pengene, samt om man ønsker den fleksibilitet, der ligger i, at køleskabet står frit og kan skiftes ud til et i en anden størrelse senere, hvis man måtte ønske det.

FAKTA

DELVIS ELLER FULD INTEGRATION AF HVIDEVARE

En del hvidevarer giver mulighed for at vælge om man vil have fuldintegration eller delvis integration.


EN FULD INTEGRERET OPVASKEMASKINE har displayet placeret oppe i toppen af lågen, så det ikke kan ses, når lågen er lukket.


EN DELVIST INTEGRERET OPVASKEMASKINE har displayet siddende øverst på fronten, hvor træbeklædningen starter lige under displayet, og displayet kan ses når lågen er lukket.


Hvad der er den bedste løsning for netop dit køkken, kommer an på helheden. Også dette rådgiver vi gerne om.