Team

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

DK | EN

Dedikeret team bag HANSEN Living

- Alle deler vi en stor kærlighed til træ og smukt design


Charlotte Mannstaedt

Charlotte har mange års erfaring med udvikling af virksomheder og ledelse. Charlotte er ansvarlig for kontakt til kunderne og tegner indretninger af køkkener og badeværelser.
Charlotte har ansvar for salg, produktion, udvikling og markedsføring, og hun står i spidsen for den strategiske udvikling.


Vibeke Vollmer

Vibeke har arbejdet med HANSEN køkkener siden 1998, og kender både køkkenmøblerne og badeværelsemøblerne i Serie 100 og 200 indgående.
Vibeke arbejder primært med administrationen og medvirker til den strategiske udvikling.


Erik Jensby

Erik skaber kontakter og netværk for virksomheden og er desuden involveret, når der skal arbejdes praktisk på værkstedet eller ude hos kunderne.

HANSEN Living samarbejdspartnere


Vores primære samarbejdspartner er PM Træ & Interiør A/S. De bygger vores køkkener i tæt dialog og samarbejde med os, og er en kreativ medspiller, når vi udvikler nye produkter. www.pmtrae.dk


Linolie & Pigment producerer blandt andet den olie, som vi bruger til efterbehandling af vores køkkener. Linolie & Pigment har vi ligeledes et tæt og kreativt samarbejde med, hvor vi eksperimenterer og leger nye muligheder frem. www.linolie.dk

Vi benytter os af Stevnsdesigneren Christine Hansens kreative evner indenfor digital marketing, herunder hjemmeside-design, søgemaskineoptimering, kampagne og projektstyring. Stevnsdesigneren.dk

Hansen Living samarbejdspartnere
Hansen Living drømmekøkkenerHansen Living

Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

Kontakt

Telefon +45  2097 3007

Følg os på 

Følg Hansen Living på Facebook
Følg Hansen Living på Houzz
Følg Hansen Living på Instagram

Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved