Designere

Ring på + 45 2097 3007

Send mail til info@hansenliving.dk

DK | EN

Møbelarkitekter bag Hansen Living

Møbelarkitekterne bag HANSEN Living


Mens danske design er enkelhed, funktionalitet og et moderne udtryk af hjerte, insisterer HANSEN Livings møbelarkitekter på, at møbler designes med varme for at hindre et ellers klinisk udtryk. Arkitekterne bag møblerne har også fælles fodslag i traditionel snedkerdesign med flair for solid håndværk og med en eftertragtet bæredygtig vision i bagagen.

Knud Kapper Hansen, Født 1947


Uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København, hvor han studerede på møbellinjen.

Køkkenserie 100 med fine synlige snedkersamlinger og Serie 200 med usynlige samlinger er alle designet af arkitekt og møbeldesigner Knud Kapper Hansen.

Jakob Agger, Født 1962


Uddannet fra Danmark Designskole i København med speciale i møbeldesign. Interiør og boligtilbehør er for de fleste produkters vedkommende designet af møbeldesigner Jakob Agger i samarbejde med HANSEN Living.

Charlotte Mannstaedt, Født 1965


Uddannet grafisk designer på SpaceInvaderuddannelsen i Århus. Har siden efteruddannet sig indenfor både møbelsnedkerarbejde og guldsmedearbejde. Charlotte Mannstaedt er ejer og leder af HANSEN Living.

Hansen Living drømmekøkkenerHansen Living

Vi producerer og indretter dit drømmekøkken med vores arkitekttegnede, danskproducerede møbler, udført i massivt træ. Det er dansk køkkenhåndværk og klassisk køkkendesign i skøn forening.

Kontakt

Telefon +45  2097 3007

Følg os på 

Følg Hansen Living på Facebook
Følg Hansen Living på Houzz
Følg Hansen Living på Instagram

Ophavsret Copyright ved Hansen Living © 2019 All Rights Reserved