BORA-emfang

Forside - KØKKEN - BORA-emhætte i bordplade eller kogeplade

Hansen Living forhandler Bora udsugning

Bora kom først med effektiv bord-udsugning


BORA er en innovativ og relativt ny spiller på kogeplade-udsugningsområdet, og løber alt, hvad de kan, med de gamle mastodonter lige i hælene, fordi den teknologi, de har udviklet, har tvunget de dominerende spillere op på tæerne for at arbejde med udviklingen af udsugning der faktisk virker.


HANSEN Living er forhandler af BORAs fantastiske kogeplader med emfang placeret imellem kogepladerne i bordpladen.


Vi har valgt at blive certificerede BORA-samarbejdspartnere, fordi BORA har den højeste kvalitet af emfang, som vi endnu er stødt på - uden sammenligning!

Bordemfang der overbeviser


Her på siden kan du se en video, HANSEN Living selv har optaget, da vi var på kursus hos BORA for at blive certificerede. Man tror næsten ikke sine egne øjne, men den er god nok.


Al damp og os bliver trukket ned fra kanten af gryden eller panden, direkte ned i bordemfanget, så nærmest ingenting ryger ved siden af.

I årevis har vi måttet leve med store dominerende kasser i hovedhøjde, som kun suger måske 20% af den mados og damp der kommer op fra gryder og pander. Emhætter fylder alt for meget og virker slet ikke, som vi kunne ønske os i et moderne køkken.


Derfor begyndte forskellige producenter for flere år siden at udvikle udsugning til montering i bordet, såkaldte bordsug eller bordemfang. Men de fleste af disse emfang er ikke specielt effektive, og det maskineri der driver emfangene fylder alt for meget nede i skabet, og tager dermed plads, som kunne være brugt til opbevaring af f.eks. gryder, potter og pander.


BORA kom i 2006 med en revolutionær ny teknologi, som BORA selv har udviklet. BORAs grundlægger, Willi Bruckbauer, som stadigvæk er manden, der driver værket, er en nytænkende og modig mand, der har gjort op med de begrænsende emhætter, og skabt et system, der forener teknik og æstetik på en måde, der matcher HANSEN Livings designkøkkener perfekt.

Bora giver fleksibel køkkendesign med hele to typer udsugning

Bora emfang med udsugning

Bora udsugning - ILLUSTRATION AF BORA

Bora bordemfang med recirkulation

Bora recirkulation - ILLUSTRATION AF BORA

BORAs bordemfang fås både til recirkulation med kulfiltre og til udsugning til det fri.


Og så fås de i forskellige udgaver fra yderst enkle til topprofessionelle. Uanset model er de skabt med den samme høje kvalitet i såvel funktion som i materialevalg og udseende. Vælg mellem emfangens synlige del i flere farver.


En løsning med BORAs elementer giver maksimal fleksibilitet i indretningen af køkkenet, og da fleksibilitet også er en del af HANSEN Livings filosofi, er det oplagt at matche dit HANSEN Living snedkerkøkken med BORA kogeplader med induktion og bordemfang.
Derfor skal du vælge et Bora-emfang
- Frihed til at designe præcis dit drømmekøkken

- Ingen klodset emhætte i hovedhøjde

- Minimalistisk design med eller uden kogeplade
- Automatisk styring
- Støjsvag
- Rengøringsvenlig
- Nem montering af kulfiltre

Bora emfang giver frihed til køkkendesign

FAKTA

HANSEN Living anbefaler BORA

Vi har valgt at blive certificerede BORA-samarbejdspartnere, fordi BORA har den højeste kvalitet af emfang, som vi endnu er stødt på - uden sammenligning!


Det er en fornøjelse at arbejde med BORAs produkter, og det er en løsning, vi stærkt anbefaler, hvis man alligevel står for at skifte kogeplader og emhætte ud.

Bora Pure emhætten har vundet 'Best i test' i Norge af Anbefaler.com. Læs mere om hvorfor Bora Pure vinder (åbner i et nyt vindue).


Se BORAs produkter og muligheder på BORAs egen hjemmeside