Historie
Hansen Living modtog ICFF-pris i New York

HANSEN Living gennem tiderne


HANSEN Living har eksisteret siden 1998. Køkkenet har været udstillet på flere boligmesser i Danmark og i USA, hvor HANSEN Living i 2004 i New York modtog den prestigefyldte 'ICFF Kitchen & Bath Design Award'.

Køkkener sælges til hele verdenen


Køkkener fra HANSEN Living har i alle årene været et anerkendt nicheprodukt i køkkenverdenen med sin klare holdning til indretning, miljø, materialer og kvalitet.


En holdning som har vundet genklang hos glade og tilfredse kunder i Danmark, Belgien, England, Frankrig, Holland, Luxemborg, Malta, på Mallorca, i Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland og USA.

HANSEN Living køkkener sælges i hele verdenen
Køkkendesign af Hansen Living fra 1997

1997

Køkkener med snedkerdetaljer


Serie 100 var HANSEN Livings første køkkendesign. Serie 100 er kendetegnet ved den fine udnyttelse af gamle snedkerdetaljer som fingertappede samlinger, svalehalesamlede skuffer og skyggenoter – alt selvfølgelig i massivt træ.2006
Minimalistisk køkkendesign


I 2006 kom Serie 200 til. Serie 200 er et mere minimalistisk design med enkle gennemgående linjer. Også her arbejdes der udelukkende i massivt træ og med samme kompromisløse holdning til kvalitet.

2014

Ny ejer af HANSEN Living


I foråret 2014 overtog Charlotte Mannstaedt alle rettigheder til HANSEN Livings Serie 100 og Serie 200, som omfatter både køkkendesigns, badeværelsesmøbler og spisestuemøbler.


Vi arbejder på nye produkter inden for boligtekstiler samt mindre træemner såsom bordskånere, skærebrædder og anden lækkert køkkentilbehør. Produkterne forhandles gennem vores online butik Fagerstok.dk, hvor kollektionen af bæredygtigt boligtilbehør løbende udvikles og udvides.

2014 og frem
HANSEN Livings vision og filosofi


Vi arbejder desuden på nye designs af møbler til køkken og bad, hvor vi hele tiden bestræber os på at levere unikke møbler.


Vi bruger tid på at balancere mellem at bryde med vanetænkningen inden for køkken- og badeværelsesindretning og samtidig at bygge på klassisk dansk og skandinavisk design.

Hansen Living vision og filosofi